Buitenschoolse opvang

© Basisschool Ouverture Naaldwijk

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang 2Samen
Onze school heeft voor de buitenschoolse opvang (bso) een samenwerkingsverband met Kinderopvang 2Samen, een professionele kinderopvangorganisatie met locaties in Den Haag, Naaldwijk en Monster.

 

Uw kind is van harte welkom bij kindercentrum 2Flamingo’s in onze school. Dit kindercentrum biedt voorschoolse opvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang
Lees meer over 2Flamingo’s op onze website.

U kunt altijd terecht voor een rondleiding bij 2Flamingo’s. Wilt u meer weten over Kinderopvang 2Samen? Bezoek dan www.2samen.nl of neem contact op met onze afdeling Planning & Advies via 070-3385500 of planning@2samen.nl.

Uitdagende activiteiten

2Samen biedt met het programma ‘KICKS’ een bruisend en uitdagend activiteitenaanbod voor kinderen van de bso en voor scholen. Veelzijdigheid en kwaliteit staan daarbij voorop. De activiteiten hebben het karakter van miniworkshops en worden door vakdocenten bij de bso, op school of in een sporthal, dansschool of buurthuis aangeboden. In vakanties organiseert KICKS sporttoernooien en andere activiteiten voor alle bso-locaties.

> Lees meer over ons uitgebreide activiteitenaanbod KICKS.

> info@2samen.nl

> Meer informatie treft aan u op de website.